Кафедра педагогіки презентує магістерські наукові дослідження

3 листопада 2016 року

 2 листопада 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася студентська наукова конференція, де заслухано результати досліджень студентів у рамках виконання магістерських проектів. Розпочали конференцію заступник декана Ігор Буцик і завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник. Вони зазначили, що магістерське дослідження є обов’язковим елементом професійної підготовки майбутніх фахівців у магістратурі. Тому сьогодні студенти магістратури другого року навчання мають можливість висвітлили результати своїх напрацювань та шляхом дискусії уточнити сформульовані наукові положення і висновки.

     На конференції у педагогів побувала Олена Колеснікова, начальник відділу магістерських програм, яка підкреслила, що постерні презентації запропоновані студентам допомогли молодим дослідникам узагальнити результати наукових пошуків і в лаконічній формі представити їх студентам та викладачам факультету. Також Олена Миколаївна наголосила про необхідність підготовки студентами, які готуються до захисту, авторефератів своїх магістерських робіт.


  Першими на гуманітарно-педагогічному факультеті презентували власні дослідження студенти спеціальності «Педагогіка вищої школи».


  Майбутні педагоги і викладачі кафедри педагогіки долучилися до жвавої наукової дискусії з обговорення актуальних проблем сучасної вищої освіти. На конференції магістранти вдало представили не тільки постерні презентації, але й розгорнуті змістовні доповіді, власні педагогічні моделі та пропозиції щодо удосконалення навчально-виховного процесу. Основна увага молодих науковців була присвячена таким проблемам: виховання громадянської відповідальності, патріотизму, естетичних цінностей, самовихованню лідерських якостей студентів, формуванню екологічної культури та розвитку професійної компетентності, шляхам формування педагогічної майстерності, методиці викладання дисциплін, підготовці молоді до сімейного життя.

Валентина Теслюк,
доцент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook