Увага! Конкурс студентських науково-практичних робіт за МСФЗ

1 листопада 2016 року

Увага! Конкурс студентських науково-практичних робіт за МСФЗ

Агентство з МСФЗ восени традиційно вже четвертий рік поспіль проводить Всеукраїнський Конкурс студентських науково-практичних робіт з МСФЗ. У вересні 2016 року стартував IV Конкурс студентських науково-практичних робіт «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи».
Студенти напряму підготовки «Облік і аудит» які виявили бажання спробувати свої сили готують наукові роботи на конкурс під керівництвом викладачів кафедри бухгалтерського обліку і аудиту.
Мета Конкурсу студентських науково-практичних робіт – активізація науково-пізнавальної роботи студентської молоді, залучення талановитих студентів до професійної спільноти, сприяння працевлаштуванню обдарованих випускників. Участь для конкурсантів безкоштовна.

Конкурс студентських науково-практичних робіт проходитиме у вересні-грудні 2016 року в 2 етапи:
1 етап (заочний) – подача робіт на конкурс (до 20 листопада 2016 р.) і відбір 6 фіналістів. Оголошення фіналістів – 01 грудня 2016 р.
2 етап (очний) – презентація студентами своїх робіт, відбір та нагородження переможців (17 грудня 2016 року).

Найкращі реферати учасників Конкурсу будуть опубліковані на сайті та у збірнику тез відкритої Міжнародної інтернет-конференції “МСФО: исследования, наука, практика, имплементация”.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook