Відвідування виставки студентами групи ФІЛ-1502

25 жовтня 2016 року

 Освіту в Україні необхідно змінювати

 
25 жовтня 2016 року почали свою роботу Восьмий міжнародний форум  «Інноватика в сучасній освіті» та Четверта міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «WorldEdu – 2016» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Студенти другого курсу гуманітарно-педагогічного факультету, групи ФІЛ-1502 відвідали виставку і зробили певні висновки щодо питань розвитку освіти в Україні та за кордоном. На виставці студенти спілкувалися з людьми, які вже не один рік працюють в сфері освіти та намагаються розвивати цю галузь і впроваджувати нові тенденції розвитку в освіті.
 
 
 
Також студенти познайомилися з представниками іноземних університетів з таких країн, як Сполучені Штати Америки, Великобританії, Польщі, Чехії, Словаччини та багато інших.  Після ознайомлення з університетами, студенти відвідали урочисте відкриття восьмої міжнародної виставки. Відкрив форум та виставку  Кремень Василь Григорович, доктор філософських наук, професор, дійсний член НАН України та НАПН України, президент Національної академії педагогічних наук України. Опісля студенти переглянули міні-концерт, де виступали діти з різних гуртків танцю, співу, акробатики та інше.
 
Студенти залишилися задоволені відвідуванням виставки і зробили висновки щодо необхідності зміни освітнього процесу в Україні і відповідальності самого студента за власний розвиток.
 
 
Куратор Соловйова О.В.
 та студенти групи ФІЛ – 1502
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook