Кафедри романо-германських мов і перекладу та англійської філології запросили школярів столиці до навчання в університеті

24 жовтня 2016, 20:04

Успішна профорієнтаційна робота є запорукою відмінного результату вступної кампанії. Отже, науково-педагогічні працівники кафедр романо-германських мов і перекладу та англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету ведуть активну профорієнтаційну роботу зі школярами міста Києва та Київської області.

24 жовтня 2016 року представниками двох кафедр було проведено профорієнтаційну роботу у спеціалізованій школі № 98 з поглибленим вивченням англійської мови. Розпочалася зустріч з теплого гостинного спілкування з директором школи  Литвин Любовю Петрівною та заступником директора з навчально-виховної роботи Зайцевою Ольгою Петрівною. Старший викладач кафедри романо-германських мов і перекладу Олена Віталіївна Соловйова детально розповіла про навчання, умови вступу, зручне розташування, насичене дозвілля, можливість стажування за кордоном та багато іншого. Після того, як було роздано буклети та продемонстровано відеоролики про університет та гуманітарно-педагогічний факультет, цікавість школярів тільки зросла. Бесіда зі школярами стала великим задоволенням.

Щиро дякуємо заступнику декана гуманітарно-педагогічного факультету Ковальчуку Василю Івановичу за допомогу в організації та проведенні зустрічі.

Наталя Арістова,

завідувач кафедри англійської філології

Олександр Малихін,

завідувач кафедри

романо-германських мов і перекладу

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook