Магістри НУБіП за ініціативи працівників кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в рамках профорієнтаційних заходів здійснили ряд зустрічей з випусниками шкіл

18 жовтня 2016, 12:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України проф. С. Ніколаєнка №9 від 12 квітня 2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи» кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл та коледжів. Так, 18 жовтня 2016 року  студент магістратури Шиманський І.С. провів профорієнтаційний захід в школі НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня" с. Замшани, Ратнівського району, Волинської області випускником якої він є.

Випускникам школи було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги серед інших вузів та перспективи подальшого працевлаштування, роздано буклети про факультет.

 

Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах що пропонуються факультетом аграрного менеджменту.  Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались напрямків підготовки, ступеневої освіти, умов проживання тощо.

 

к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Аксентюк М. М.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook