Подорож у країну загублених мрій: члени студентського наукового гуртка "Explorers" відвідали виставу "Чайка" у Національному драматичному театрі імені Івана Франка

19 жовтня 2016 року
 
 
19 жовтня 2016 року члени студентського наукового гуртка "Explorers" відвідали виставу "Чайка" у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Прем'єра вистави відбулася 2 лютого 2013 року і мала приголомшливий успіх завдяки талановитим ілеям режисера Валентина Козьменко-Делінде, що були втілені в життя неперевершеною грою цілої плеяди потужних українських акторів, таких як Остап та Дмитро Ступки, Людмила Смородіна, Анжеліка Савченко, Лесь Задніпровських та багатьох інших. 
 
 
Як зазначає сам режисер вистави, "П’єса «Чайка» — геніальна! Антон Павлович порушив дві дуже важливі для нас теми — кохання і театр. Я переконаний, що ця п’єса про нас сьогоднішніх, про те, як багато в класичний текст ми зможемо вкласти кохання, свого масштабу почуттів, філософії. А друга проблема — це наше ставлення до театру, якою мірою ми його розуміємо, як спосіб існування, як засіб спілкування з людьми, скільки віддаємо сил служінню театру своєю відданістю цьому великому мистецтву" (Газета "День", № 17, 2003).
 
 
Тож, студенти - члени наукового гуртка "Explorers" та викладачі кафедри романо-германських мов і перекладу (Скалевська Г.О., Захуцька О.В.) отримали незабутні враження від перегляду цієї чудововї вистави, надовго закарбуваши в своїх серцях безсмертні геніальні ідеї А.П. Чехова.
 
 
Старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу
Скалевська Г.О. 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook