Міжнародна науково-практична конференція «Аграрна політика України в умовах глобальних продовольчих та фінансово-економічних викликів» з нагоди 65-річчя економічного факультету

23 жовтня 2016 року

 Науково-педагогічні працівники кафедри статистики та економічного аналізу приймали активну участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Аграрна політика України в умовах глобальних продовольчих та фінансово-економічних викликів» присвяченій 65-річчю економічного факультету НУБіП України, яка відбулася 20-21 жовтня 2016 року.
З нагоди 65-річчя факультету були нагороджені доценти кафедри Анатолій ШишПодякою Міністерства освіти та Алла ЧухлібПодякою київського міського голови.

 

Після пленарного засідання Конференція продовжила свою роботу вже на секції, де обговорювалися питання бухгалтерського обліку, контролю і аудиту в умовах розвитку економічної інтеграції. В процесі обговорення розглядалися питання стану та перспектив розвитку бухгалтерського обліку; обліково-аналітичного забезпечення управління як фактору підвищення його результативності; національної системи нагляду за якістю фінансової звітності; обліку реалізації біологічних активів рослинництва тощо. Найактивнішими доповідачами були віце-президент Федерації Професійних Бухгалтерів і Аудиторів України, к.е.н., доцент Кричун П.М., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України, д.е.н., професор Савчук В.К., завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту НУБіП України Калюга Є.В., професор кафедри бухгалтерського обліку і аудиту НУБіП України, д.е.н., професор Сук Л.К.

  

Декан економічного факультету Діброва А.Д. привітав учасників секційного засідання з нагоди 65-річчя факультету та побажав творчої наснаги та подальших наукових звершень.

По закінченню конференції всім учасникам було вручено сертифікати і позитивно оцінено оголошену резолюцію.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook