Проект "Всесвітня спадщина"

29 вересня 2016 року
Державна бібліотека України для юнацтва

     У вересні стартував Всеукраїнський патріотичний  культурно-освітній проект «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді».

     Проект спрямований  на усвідомлення важливості збереження універсальних цінностей національної всесвітньої культурної спадщини для майбутніх поколінь,підвищення толерантності та виховання патріотизму,поваги до української мови,культури,національних традицій.

     Організатори проекту: Голова Міжнародного Фонду культурного співробітництва - Влада Литовченко,директор Державної бібліотеки України для юнацтва – Георгій Саприкин,Генеральний директор «Софія Київська» - Неля Куковальська.

     Перша лекція- презентація відбулася 29 вересня у приміщенні Державної бібліотеки України для юнацтва.Лектор ,Георгій Саприкін ,ознайомив аудиторію з Всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО.

     Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України (3курс,4 група,ОіА) та Київського національного інституту культури та мистецтв,які відвідали цей захід,активно долучились до обговорення та запевнили,що готові працювати на підвищення цінності культурної спадщини в очах громадськості та посилювати захист об’єктів шляхом розвитку освітніх та інформаційних програм.

      Проект проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України,Міністерства культури України,Міністерства інформаційної політики України,Міністерства молоді і спорту України.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook