Вчимося, профорієнтуємо, співпрацюємо

15 жовтня 2016 року

Випадковостей в житті не буває, але бувають слушні нагоди, якими й скористалися науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Оксана Іванова та Олександр Поліщук, відвідавши семінар «Smart boardI can do it» від Express Publishing (ELT consultant Natalia Liashko), де отримали знання по використанню інтерактивної дошки з підручниками Express Publishing, виконували практичні завдання, грали в ігри та принагідно в кінці семінару провели профорієнтаційну роботу з вчителями англійської мови спеціалізованої школи № 211 з поглибленим вивченням англійської мови. Олександр Поліщук розповів про спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, Оксана Іванова детальніше зупинилася на спеціальності «Філологія». Далі мова йшла про подвійні дипломи з Поморською академією (м. Слупськ, Польща), про стажування за кордоном та різноманітне студентське життя в університеті. Також зазначали про низку семінарів на базі НУБіП України, зокрема на гуманітарно-педагогічному факультеті для вчителів іноземних мов, про зимову й літні школи від British Council спільно з гумантітарно-педагогічним факультетом НУБіП України тощо.

Не марнували часу НПП кафедри й після семінару, домовилися з Наталією про співпрацю з кафедрою, про спільні семінари та майстер-класи в майбутньому на базі НУБіП України.

Отже, субота видалася пізнавальною та плідною для викладачів кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, дякуємо Express Publishing та зокрема Наталії Ляшко за цікавий матеріал та гостинність. Чекаємо на подальші зустрічі у нас в гостях.

Оксана Іванова, завідувач кафедри

Олександр Поліщук, старший викладач кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook