Співпраця гуманітарно-педагогічного факультету та аграрних ВНЗ з підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників

12 жовтня 2016 року

Між гуманітарно-педагогічним факультетом НУБіП України та Інститутом післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету встановлені дружні партнерські відносини. Провідні викладачі НУБіП України беруть активну участь в процесі підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників з Білої Церкви.



Наприкінці вересня відкриту лекцію на тему «Актуальні аспекти методики професійного навчання» проводив доктор педагогічних наук, завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладамиПригодій Микола Анатолійович. Професора привітно зустрів проректор з підвищення кваліфікації Білоцерківського національного аграрного університету Щуревич Григорій Панасович, ознайомив зі структурою навчального закладу та провів екскурсію по території університету.

На зустріч з Пригодієм М.А. завітали як молоді науково-педагогічні працівники, так і викладачі зі значним педагогічним стажем усіх факультетів.


Пригодій М.А. в своїй лекції охопив не тільки теоретичні основи становлення викладача вищого навчального закладу, а й ознайомив з особливостями застосування сучасних методів навчання та інноваційними тенденціями організації освітнього процесу у ВНЗ. На прохання учасників семінару був проведений педагогічний тренінг, спрямований на актуалізацію професійно важливих особистісних якостей та позитивну самооцінку викладача.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook