Студентський науковий гурток «Філософські проблеми міжособистісної та міжгрупової комунікації»

Тел.: 527 81 50

Електронна пошта: [email protected]

Доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації:
Гейко Світлана Миколаївна

кандидат філософських наук, доцент

 

Про гурток  

Студентський науковий гурток «Філософські проблеми міжособистісної та міжгрупової комунікації» на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України є добровільним науковим об’єднанням студентів, утвореним з метою організації та сприяння їх науково-дослідницькій діяльності.
Робота студентського наукового гуртка «Філософські проблеми міжособистісної та міжгрупової комунікації» спрямована на вивчення філософських аспектів комунікативного процесу, сутності комунікації як процесу кодування, передачі та сприйняття інформації і базується в значній мірі на гуманітарних і соціальних науках, що формують певну базу знань, а також теоретичні та методологічні навички, необхідні для розуміння цього складного і мінливого світу.

Метою діяльності гуртка є вивчення філософських аспектів комунікативного процесу, сутності комунікації як процесу кодування, передачі та сприйняття інформації; формування певної бази знань, а також теоретичних і методологічних навичок, необхідних для розуміння цього складного і мінливого світу.

  Положення про гурток

 

Звіт-презентація по роботі наукового гуртка "Філософські проблеми міжособистісної та міжгрупової комунікації" за 2021-2022 н.р.

Звіт-презентація по роботі наукового гуртка "Філософські проблеми міжособистісної та міжгрупової комунікації" за 2020-2021 н.р.

 Звіт-презентація по роботі наукового гуртка "Філософські проблеми міжособистісної та міжгрупової комунікації" за 2019-2020 н.р.

Новини

Всі новини

Оголошення

Всі оголошення

Події

Всі події
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook