ТРЕНІНГ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ З ПРОБЛЕМИ: «УДОСКОНАЛЕННЯ ФІЗИЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ЦИФРОВИХ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ»

29 вересня 2016 року

    28 вересня 2016 року в Тернопільській українській гімназії ім. І. Франка відбувся тренінг для вчителів фізики «Удосконалення фізичного експерименту шляхом використання сучасних вимірювальних пристроїв», який відвідали викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін, інформатики та обчислювальної техніки Ухман Р. В. та Ломницька Р. Я.
    З привітальним словом до присутніх звернувся організатор тренінгу, методист Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Василь Ярославович Гайда. Було відзначено важливість використання сучасних цифрових пристроїв у фізичному експерименті та на різних етапах навчальних занять. Вчителі гімназії продемонстрували фрагменти виконання лабораторних робіт з застосуванням вимірювальних датчиків та спеціалізованого програмного забезпечення. У теплій та невимушеній атмосфері відбувався обмін досвідом викладання дисципліни з врахуванням новітніх технологій. Ростислав Васильович Ухман провів невеличкий майстер-клас для присутніх, та розповів, як проводяться лабораторні роботи і лекційні заняття з фізики в нашому коледжі з використанням сучасних цифрових вимірювальних пристроїв та інформаційно-комунікативних технологій.
    На завершення тренінгу прозвучали щирі слова привітання для присутніх з нагоди свята Дня вчителя та побажання про подальшу творчу співпрацю.

Викладач циклової комісії
«Фізико-математичних дисциплін,
інформатики та обчислювальної техніки»
Ломницька Р.Я.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook