03 жовтня у гуртожитку №6 відбулася звітно-виборча конференція та дебати кандидатів на посаду голови студентської ради

4 жовтня 2016 року

На звітно-виборчій конференції були присутні заст. декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С., заст. завідувача гуртожитку №6 Масалович Ю.С., провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Ходій  Д.С., вихователі гуртожитку від факультету ветеринарної медицини Мазур В.М. та Савчук Т.Л., вихователі гуртожитку від педагогічного факультету Поліщук О.С., Христюк С.Б. та мешканці гуртожитку.


На заході кандидати на посаду голови студентської ради  мали час ознайомити своїх виборців з програмами розвитку студентського самоврядування в гуртожитку, повністю розкрити зміст своїх пропозицій для студентів, а також заслухати звіт діючого голови студентської ради Горбатюка А.В.


Першим питанням на звітно-виборчої конференції було заслухано та обговорено звіт діючого голови студентської ради Горбатюка А.В. про те, що відбувалося у гуртожитку і що було зроблено за 2015-2016 н.р. студентською радою під його головуванням.
Звіт затвердили та позитивно оцінили відкритим голосування більшості присутніх.
Другим питанням були дебати кандидатів на посаду голови студентської ради гуртожитку №6. Першим виступив діючий голова, студент факультету ветеринарної медицини Горбатюк Андрій Васильович, який приставив свою програму розвитку студентського самоврядування в гуртожитку та розказав про свої ідеї та плани, які він планує втілити в життя.


Другим виступив студент факультету конструювання та дизайну Манжос Владислав Сергійович, який представив свою програму розвитку студентського самоврядування в гуртожитку та розказав про свої плани, які збирається впровадити.


Виступи кандидатів були змістовні, а цілі – чітко озвучені. Кожен з присутніх міг задати кандидатам питання і почути достойну відповідь на нього.
Наприкінці звітно-виборчої конференції до присутніх звернувся заст. декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С., який нагадав мешканцям про економію електроенергії, води та газу, а також про те, що гуртожиток - це рідний дім для кого на 4, а для кого і 6 років, тому треба берегти його і підтримувати чистоту. Кандидатам побажав перемоги на виборах,  а мешканцям  - прийти та  відати свій голос за гідного.


04 жовтня з 8-30 год. до 18-00 год. у залі відпочинку гуртожитку №6 відбудуся вибори голови студентської ради гуртожитку. Прийди і відай свій голос за найкращого кандидата. Хай переможе сильніший!


Вихователь гуртожитка №6 від ФВМ
Савчук Т.Л.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook