Америка Хауз: другий сезон тренінгів для викладачів відкрито

27 вересня 2016 року
Америка Хауз, Київ

 Щоб зібрати коло однодумців і викладачів англійської мови на допомогу приходить вже другий рік поспіль центр американської культури America House, який органузував серію тренінгів для вчителів і викладачів, що проводяться щотижня досвідченим викладачем і чарівною жінкою з Америки Сенекою Раян.

На таких заходах ми не лише маємо змогу отримати нову й корисну інформацію й  безцінний методологічний матеріал, а й співпрацювати, ділитися досвідом, враженнями та спілкуватися вже другою рідною для нас англійською мовою.

Звичайно, ці семінари забезпечують викладачам  вивчення нових методів, підходів та цілу низку цінних практичних вправ, що одразу можна  виконувати зі студентами в аудиторіях університету чи школи.

 

Сьогодні Сенека нам розповіла про роботу над вимовою у класі "Working on pronunciation in the EFL classroom", надавши цінні поради по практикуванню правильної вимови та наголосила на важливості наголосів у реченні, що можуть змінювати весь контекст речення та його розуміння рецепієнтом. По закінченню семінару на нас чекав приємний сюрприз: в лотереї розігрувалися методичні посібнички по зазначеній вище темі, щасливою володаркою одного з яких стала Оксана Іванова (учасниця тренінгу). По завершенню тренінгу дискусія й питання продовжилися з Сенекою у вузькому колі....

Час там плине непомітно через дружню, теплу й затишну атмосферу, тому захотілося й лишитися на наступний захід: перегляд фільму англійською мовою "Elections"...

Оксана Іванова, завідувач кафедри


дискусія після тренінгу
I'm a winner!
Перегляд фільму
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook