РОЛЬ БІБЛІОТЕК ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ФОРМУВАННІ СУЧАСНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА. ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ.

26 вересня 2016 року

       З метою підвищення ефективності роботи бібліотек вищих навчальних закладів, впровадження нових інформаційних технологій та визначення їх впливу на якість підготовки майбутніх фахівців 21-22 вересня 2016 року на базі Вінницького національного аграрного університету  науково-методичним центром інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта»  проведено   семінар «Роль бібліотек вищих навчальних закладів у формуванні сучасного інформаційного середовища. Досвід, проблеми та перспективи» за участю директорів та завідувачів бібліотек аграрних навчальних закладів України. Наш навчальний заклад на семінарі представляла завідувачка бібліотеки Михайлишин О.В.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася проректор з виховної роботи та гуманітарної політики ВНАУ Спірідонова Л.М., про роботу наукової бібліотеки ВНАУ розповіла М.В. Кондратова, директор бібліотеки, велике зацікавлення в учасників семінару  викликала презентація книги «Дизайн бібліотек».

Учасники семінару мали змогу обговорити важливі питання щодо електронних бібліотек у системі модернізації вищої освіти.

Програма семінару включала відвідини технологічно-промислового коледжу ВНАУ. Ознайомившись з роботою бібліотеки навчального закладу, присутні відвідали бібліотечну годину «Життя і творчість М.Коцюбинського на Вінничині».

Змістовною і насиченою була програма семінару. Учасники також відвідали літературно-меморіальний музей М.Коцюбинського, національний музей-садибу М. І. Пирогова.

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook