ВПЕРТА БОРОТЬБА - ЗАПОРУКА УСПІХУ!!!

20 вересня 2016 року

   20 вересня матчами чемпіонату коледжу з міні-футболу серед студентів першого курсу стартувала Спартакіада коледжу 2016-2017 років.До участі в змаганнях зголосились 5 команд, які за змішаною системою визначали найсильнішу «футбольну» групу на першому курсі.

  Змагання, головним арбітром яких був викладач фізичного виховання Микола Миколайович Косюк, засвідчили, що ніхто з друзів-суперників (бо саме в дружній впертій й безкомпромісній боротьбі проходили усі матчі) не хотів поступатись. А результати матчів попереднього етапу ще раз підтвердили – перемагає той, хто злагодженими діями відзначається як в нападі, так і в захисті.

   За результатами матчів попереднього етапу було сформовано пари команд, які розіграли комплект нагород.
  У матчі за ІІІ місце група М-11М 3:2 перемогла команду групи СП-11М.
Головний матч турніру – А-11М – ОФП-11М – став окрасою змагань. Як і в матчі за ІІІ місце, переможець також забив тричі, але свої ворота залишив на замку – 3:0 в підсумку.
  Отже, І місце завоювала команда А-11М (куратор – Микола Степанович Леськів), срібними призерами стали хлопці з групи ОФП-11М (куратор – Дудка Уляна Теодозіївна); замкнула трійку призерів команда М-11М (куратор – Юрчишин Наталія іванівна).

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook