Студенти ОКР "Магістр" ознайомилися з передовими технологіями, задіяними у м’ясній промисловості
Традиційно на початку осені, у Києві відбувається Всеукраїнський тиждень харчових технологій, важливою складовою якого є провідна виставка харчової промисловості України – «INPRODMASH». Отож, 14 вересня 2016 р. студенти ОКР «Магістр» ІІ-го року навчання за спеціальністю «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» та гуртківці кафедри ветеринарно-санітарної експертизи відвідали науково-практичну конференцію «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах», яка проходила саме в рамках 25-ї спеціалізованої виставки «INPRODMASH», де розглядалися питання інноваційних технологій безпечних та якісних м’ясних виробів і наукового забезпечення подальшого розвитку м’ясної галузі.