Студенти ОКР "Магістр" ознайомилися з передовими технологіями, задіяними у м’ясній промисловості

16 вересня 2016 року
Київ, Міжнародний Виставковий центр

Традиційно на початку осені у Києві відбувається Всеукраїнський тиждень харчових технологій, важливою складовою якого є провідна виставка харчової промисловості України «INPRODMASH». Отож, 14 вересня 2016 р. студенти ОКР «Магістр» ІІ-го року навчання за спеціальністю «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» та гуртківці кафедри ветеринарно-санітарної експертизи відвідали науково-практичну конференцію «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах», яка проходила саме в рамках 25-ї спеціалізованої виставки «INPRODMASH», де розглядалися питання інноваційних технологій безпечних та якісних м’ясних виробів і наукового забезпечення подальшого розвитку м’ясної галузі.

Виставка «INPRODMASH» є своєрідним подіумом, на якому демонструються найкращі наукові здобутки світових та вітчизняних лідерів у сфері виробництва технологічного обладнання та матеріалів для всіх галузей харчової промисловості. Це унікальна можливість не лише для спілкування провідних фахівців і вчених з різних країн світу, пошуку нових партнерів і встановлення активних ділових контактів з метою трансферу інновацій, а й для ознайомлення студентів з передовими технологіями, задіяними у м’ясній промисловості.

В експозиції «INPRODMASH» демонструвалося обладнання, інвентар, матеріали, для різних галузей промисловості, зокрема, і м'ясної. Також були представлені технології для птахофабрик і тваринницьких ферм від систем забою туш, обробки сировини до кінцевого етапу пакування м'яса і птиці. Окрім того, на даному галузевому форумі студенти побачили перспективні інновації для всіх технологічних циклів виробництва м'яса від обробки сировини до випуску готової упакованої продукції.

Марія Мельник


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook