УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ В НУБІП УКРАЇНИ

2 вересня 2016 року
НУБіП України, м.Київ

 1 вересня 2016 року Національний Університет біоресурсів і природокористування України традиційно святкував День Знань.

Студенти коледжу на чолі з директором Оленою Литовченко, взяли участь в урочистостях університету.
Відкриття свята почалося з виконання Державного гімну України та підняттям прапора. Під звуки «Гаудеамус» першокурсники проголосили присягу студента університету.
Ректор університету Станіслав Ніколаєнко привітав першокурсників, викладачів, батьків, зупинився на досягненнях вишу, наголосив, що університет зміцнює свої позиції  в загальнодержавних рейтингах і в цьому році увійшов до десятки кращих вишів України.  Закликав славну молодь – творити, навчатися і працювати, робити відкриття! Також з привітальним словом до всіх звернулися шановані гості.
Даниною пам’яті жертв Другої світової війни та героїв Небесної Сотні стали хвилина мовчання та покладання квітів і гірлянди на меморіал викладачам і студентам університету в Голосієві.
Справжньою ж окрасою святкового дійства, безперечно, стали виступи народної артистки України Наталії Шелепницької, Вадима Крищенка, заслуженого артиста України Романа Рудого, декана механіко-технологічного факультету Ярослава Михайловича, художніх колективів «Амеро», «Октава», академічного хору, ансамблю барабанщиць «Литаври»  Ірпінського економічного коледжу, танцювальних ансамблів «Чарівність», «Сузір’я денс», народного ансамблю пісні і танцю імені С.Семеновського «Колос», спортсменів – збірних команд університету з волейболу, баскетболу, футболу, спортивної аеробіки, кіокушин карате, перетягування канату, гирьового спорту.
 
Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи
Альона Пархоменко, культорганізатор

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook