Першокурсники факультету - серед лідерів спортивних змагань!

1 вересня 2016 року

Перше вересня в НУБіП України  - не лише День знань, а й день спортивних звершень юнаків та дівчат, які вперше переступили поріг нашого вишу. Саме сьогодні першокурсники факультетів та інститутів нашого університету мали нагоду познайомитися зі спортивними традиціями НУБіП України та власноруч долучитися до їх історії.

Особливо хочеться відзначити команду хлопців-першокурсників факультету з міні-футболу у складі Шаманського Олександра, Очеретнюка Євгенія, Костецького Богдана, Скидана Олега, Іщака Володимира, Кондратюка Станіслава, а також Величко Нікіти, які у напруженій та запеклій боротьбі вибороли І місце серед 11 заявлених команд-учасниць.

Третє, шосте та восьме місця зайняли Ковалець Іван, Бойко Володимир та Олексієнко Дмитро з шахів.  Гра хлопцям далася нелегко, особливо, якщо враховувати те, що дана гра проходила у індивідуальному заліку.

Деканат факультету також дякує учасникам змагань зі стріт-болу (Ковалець Іван, Павленко Людмила, Ковальчук Назар) та паркового волейболу (Зеленіна Анастасія, Січкар Богдан, Музика Андрій, Бойко Володимир) та наголошує, що ваші  перемоги ще попереду!

Успіхів вам та спортивних звершень!

Деканат факультету ветеринарної медицини

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook