Перевірка стану виконання науково-дослідних робіт за перше півріччя 2016 року

2 липня 2016 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України С.М. Ніколаєнка від 30.05.2016 року № 571 у НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» 23 червня 2016 р. відбулася перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету України, виконуються за договорами з окремими міністерствами, установами, господарствами та ініціативної тематики.

Комісія у складі заступника декана факультету землевпорядкування з наукової роботи, д. географ. наук Ковальчука І.П. (голова), заступника директора з наукової роботи ВП НУБіП України “Боярська лісова дослідна станція” канд. с.-г. наук Морозюк О.В. (секретар) і членів комісії – директора НДІ лісівництва та декоративного садівництва, д. с.-г. наук Василишина Р.Д., директора УкрНДІ сільськогосподарської радіології, д. біол. наук Кашпарова В.О., директора НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування, д. с.-г. наук Ковалишиної Г.М., начальника науково-дослідної частини, д. с.-г. наук Отченашка В.В., начальника науково-організаційного відділу НДЧ, канд. екон. наук Самсонової В.В., наукового співробітника НДЧ Синельник Т.Б. заслухала короткі звіти про стан виконання робіт за І півріччя 2016 р. з кожної НДР.

Загалом за держбюджетною тематикою науковці НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» у 2016 році виконують 4 фундаментальних та 6 прикладних наукових тем. Крім цього науковці інституту проводять 15 ініціативних досліджень з актуальних питань лісового, садово-паркового господарства та технології деревообробки.

За результатами перевірки НДР та обговорення проблемних питань, комісією відмічено належний рівень організації та виконання наукових досліджень НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська ЛДС».

О.В. Морозюк,

заступник директора з наукової роботи

ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook