VI Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Пентікостія».

20 червня 2016 року
м.Київ

19-20 червня  2016 року був проведений  VI  Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Пентікостія».

Прослуховування конкурсної програми відбулося у Спасо-Преображенському соборі, в Ліко-Граді (Теремки - 2), а Гала-концерт - на Соборній площі Києво-Печерської Лаври.

Фестиваль-конкурс започаткований з благословення Блаженнішого Митрополита Київського  і всієї України Володимира у 2011 році, а нині проходить під патронатом Фонду його пам’яті та компанії “Ліко-Холдінг”, а також за підтримки БК “Будівельник”. Назва «Пентікостія» (в перекладі з грецької – «П’ятидесятниця») вибрано не випадково, адже конкурс відбувається на свято Трійці або П’ятидесятниці.

Цього року Фестиваль зібрав близько 25 хорових та вокальних колективів зі всієї України (Кіровоград, Одеса, Луцьк, Бердичів, Біла Церква, Київ, Ірпінь, Запоріжжя, Тернопіль тощо). Гість програми – Народна артистка України, Герой України – Ніна Матвієнко.

Одним із учасників конкурсу і Гала-концерту було Жіноче вокальне тріо, до складу якого увійшли асистент кафедри культурології Ніна Мелікова та студентка 4 курсу факультету ветеринарної медицини Олена Терещенко. Дівчата вибороли Диплом ІІ ступеня у номінації «Мала форма», та були також нагороджені Грамотою від Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Дипломами за участь у VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Пентікостія» від вікарія Київської Митрополії, Голови «Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира», митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра (Драбинко).


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook