До уваги пропонується презентація Калуги Володимира на тему «Ідентичність та самоідентичність як ключ до розуміння суті людини та її буття»

1 червня 2016 року

Чи не найбільшою загадкою, з якою коли-небудь стикалася людина, є вона сама. До того ж кожен з нас виявляє себе в досить неоднозначній ситуації: не може відмовитися від пошуку відповіді на подібне і суміжні питання, зокрема, змісту власного існування. І не може жодним чином наблизитися до істини, задовольняючись здогадками та припущеннями. Надати деякого заряду оптимізму, а отже і поштовху до самореалізації кожному з нас може прояснення суті ідентичності та самоідентичності – феноменів, котрі розкривають дві грані буття людини: раціональну і ірраціональну. Тобто ту грань, яку ми схоплюємо за допомогою думок і мисленнєвих образів. І іншу грань, котра відкривається винятково у відчуттях і переживаннях на основі смаків (естетичних) і бажань.

Відповідно до уваги пропонується презентація Калуги Володимира, на основі якої він запропонував широкому загалу доповідь на тему «Ідентичність та самоідентичність як ключ до розуміння суті людини та її буття», приймаючи участь в роботі міжнародної наукової конференції «Проблеми культурної ідентичності в ситуації сучасного діалогу культур» (на базі Національного університету «Острозька академія»)

Доктор філософських наук,
доцент кафедри історії і політології
Володимир Калуга
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook