Кафедра долучилася до святкування 118 річниці НУБіП України!

27 травня 2016 року

 Святкування 118-ї річниці університету 27 травня ознаменувалося низкою подій, що проводилися протягом усього дня та головною ареною свята все ж став стадіон НУБіП України, де всі ННІ, факультети й відокремлені підрозділи представили себе у найкреативнішому вигляді.
Звичайно, не оминула ця подія й кафедру англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, працівники якої дружно вирушили урочистою ходою під керівництвом факультету святкувати ще один рік народження нашому шанованому вишу.

Ми з радістю долучилися до свята: розв'язували судоку, спробували себе в спортивних змаганнях та перевірили на власних дітках практичні знання соціальних педагогів.
Не обійшлося без нас і на презентації факультету керівництву університету: ректору Станіславу Миколайовичу та проректорам.


Під враженням позитивних емоцій та, скуштувавши смачні страви, кожен повернувся додому задоволений та приємно втомлений, усвідомлюючи, що в рідній Alma Mater ми є велика дружня родина, де панує співпраця, злагода та іноді й приємний відпочинок!

Завідувач кафедри О.Іванова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook