ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

22 травня 2016, 19:52

       День Європи в Україні відзначають у третю суботу травня. Вперше заходи, присвячені цьому дню, проводилися в 2003 році. Україна — єдина країна не член ЄС, у якій День Європи відзначається на державному рівні.

Цього року святкування Дня Європи відбулося 21 та 22 травня на Михайлівській площі у традиційному європейському стилі «Пікнік у Європі».

Представники різних країн презентували інтерактивні та творчі проекти від посольств та національних культурних центрів.                                                         

Студенти механіко-технологічного факультету НУБіП України відвідали павільйони, що представляли Україну, держави ЄС, Європейську Комісію та міжнародні організації. Серед розмаїття цікавинок — фестиваль вуличної музики «Street Music Day», на якому вуличні музиканти з різних країн дарували присутнім музику різних стилів. Студентам особливо сподобалась інтерактивна інсталяція «Двері в Європу», адже завдяки сучасним відеотехнологіям, відкривши двері кожен одразу «опинився» в одному з відомих європейських міст. Власну програму представили також українські спортсмени, які виступали у видовищних вуличних видах спорту, студенти із захопленням спостерігали за майстрами автомодельного спорту.                                        

 

Людмила Березова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook