Результати проведення студентської науково-практичної конференції

18 травня 2016 року
 17 травня 2016 року у рамках проведення студентської науково-практичної конференції на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей було проведено засідання секції «Modern Achievements and Prospects in Engineering and Agrobiological Sciences».
Бажання взяти участь у конференції від кафедри виявило 43 студента. які навчаються у НУБіП України на агробіологічному факультеті, механіко-технологічному факультеті, факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, факультеті конструювання та дизайну, факультеті землевпорядкування, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, ННІ лісового і садово-паркового господарства.
На засіданні секції з актуальними, змістовними і добре підготовленими доповідями виступили 22 учасники.
Після завершення виступів доповідачів відбулося обговорення доповідей. При цьому студенти і викладачі висловили свої думки щодо актуальності тем доповідей, професійності доповідачів, користі для студентів від участі в наукових заходах. Всі учасники конференції залишилися задоволеними її результатами.
Наприкінці засідання президія у складі викладачів кафедри:
доц. Яременко Н.В., доц. Найдьонової А.В., ст.викл. Пономаренко О.Г., ст.викл. Поліщук Л.В., ст.викл. Якушко К.Г., асист. Журби О.Р., асист. Глуховської Н.А. визначило найкращі доповіді.
Дипломом І ступеня нагороджено Рибалко Антона,  студента 1 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства за доповідь «Methods of artificial regeneration of forests» (науковий керівник - ст.викладач Поліщук Л. В.) Дипломом ІІ ступеня нагороджено Каклюгіна Максима, студента 1 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за доповідь «Synthetic biology» (науковий керівник – канд. пед. наук, доцент Яременко Н.В.)
Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Масюка Миколу, студента 1 курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження за доповідь «New technology in electrical engineering» (науковий керівник- канд.психол.наук, доцент Цимбал С.В.)
Професорсько-викладацький склад кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей бажає подальших успіхів у науково-дослідній діяльності усім студентам-учасникам 70-ої ювілейної науково-практичної конференції!
 
к.пед.наук , доцент кафедри англійської мови для технічних та
агробіологічних спеціальностей
Яременко Н.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook