Нова складова кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

17 травня 2016 року

 До Дня університету – 10 днів. Продовжуємо інформувати про те, як готуються факультети, навчально-наукові інститути і підрозділи до 118-річниці нашої almamater.

     На кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві з конкретною назвою для свого нового підрозділу ще не визначилися, хоча вже спонсорським коштом і власними зусиллями закінчили значну частину робіт для її матеріальної бази. Йдеться про дрібне тваринництво і птахівництво. 

     Головне не як він називатиметься – лабораторія, клас абощо. Головне, щоб були реальні приміщення для проведення лабораторно-практичних занять, певен доцент цієї кафедри Микола Ліхтер. Саме він та його найближчі помічники – завідувач лабораторії Андрій Задорожний та старший лаборант Олег Бубела – власноруч звели дерев’яний будинок на 30 місць, у якому і планується проведення таких занять. Навіть взимку, завдяки утепленню з екологічно чистої тирси з вапняним сухим порошком, тут буде достатньо тепло. Поруч – знаходиться пташник, де утримуються птиця різних видів. І окреме приміщення під лабораторію для дрібних тварин кафедри вже теж запланували.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook