Студентська конференція "Проблеми економічного зростання в Україні" - результати та перспективи наукових досліджень

16 травня 2016, 10:00

В рамках проведення заходів до Дня науки в НУБіП України кафедра економічної теорії 12 травня 2016 року провела студентську наукову конференцію на тему «Проблеми економічного зростання в Україні». До участі у підготовці та проведенні конференції з великим інтересом долучилися в основному студенти першого та другого курсу факультету аграрного менеджменту та економічного факультету.
На конференції з доповідями виступило 14 студентів. Надзвичайно актуальною і добре підготовленою виявилася доповідь студента 1 курсу 7 групи ФАМ Максима Маковського «Проблеми економічного зростання в Україні», який і посів перше місце. Друге місце виборов студент 1 курсу 5 групи Тарас Динник з доповіддю «Вплив природних чинників на економічне зростання в Україні».

 

 

Третє місце - у студентки 2 курсу 4 групи економічного факультету Катерини Лозоцької, доповідь якої присвячена провалам (фіаско) ринку.
Крім переможців заслуговують подяки і всі інші доповідачі на конференції. Особливо це стосується доповідей студенток 1 курсу 3 групи ФАМ Тетяни Гаркун та Влади Палій, відповідно «Вплив іноземних інвестицій на економічне зростання в Україні» та «Моделювання економічного зростання». 

У всіх доповідях червоною ниткою проходить бажання студентів обґрунтувати  основні важелі, які б допомогли позитивним зрушенням української економіки.
 
Активно долучилися до підготовки доповідей студентів науковці кафедри економічної теорії, доценти Гаврилюк В.П., Гуща І.О., Пащенко О.В., Власенко Ю.Г.
Після проведеної конференції кафедри економічної теорії на своєму засіданні вирішила ще активніше працювати із студентами на науковій царині.  Цьому сприятиме робота студентських наукових гуртків «Макроекономічні аспекти економічного зростання» (Керівник доцент Коваль О.М.) та «Ефективне функціонування економічної мікросистеми» (Керівник доцент Власенко Ю.Г.)
 
Зав. кафедрою економічної теорії                                                     М. Рудий

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook