Засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України

23 травня 2016 року
ауд. 317, корп. №11

 23.05.2016 року о 14 год. в ауд. 317, корп. №11

відбудеться засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України.

 

Порядок денний:

1.      Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання факультету. Інформує декан механіко-технологічного факультету, професор Михайлович Я.М.

2.      Про стан виконання науково-дослідної роботи викладачами та студентами факультету. Доповідає заступник декана з наукової роботи механіко-технологічного факультету, к.т.н., доц. Роговський І.Л.

3.      Про роботу кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка у світлі виконання заходів реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива 2020» на 2015/2016 рік. Доповідає завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка, д.т.н., проф. Войтюк В.Д.

4.      Про підготовку та затвердження навчально-методичних комплексів з дисциплін, що викладаються на факультеті. Доповідає заступник декана механіко-технологічного факультету, к.т.н., доц. Сівак І.М.

5.      Про роботу профспілкової організації механіко-технологічного факультету з оздоровлення працівників. Доповідає голова профбюро механіко-технологічного факультету, к.т.н., Лавріненко О.Т.

6.      Про рекомендацію кандидатур на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників факультету. Інформує декан механіко-технологічного факультету, професор Михайлович Я.М.

7.      Різне.

 

Секретар вченої ради                                                                    О. Деркач

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook