Вшанування пам'яті учасників бойових дій!!!

6 травня 2016 року

 

 

Дорога наша молодь, з кожним роком свідків та учасників Другої світової війни стає все менше. Настане день, коли вони підуть від нас у вічність, і дуже важливо не забувати, до чого призводить війна, гординя і неповага один до одного, безглузда ідеологічна конфронтація та зрада елементарних людських цінностей. На превеликий жаль, війна знову повернулася на нашу українську землю. З цією війною у нас з’явилися нові ветерани.

Сьогодні, 6 травня, ми згадуємо кожну жертву війни і вшановуємо ветеранів всіх воєн, особливо тих, які 71 рік тому ціною свого життя вибороли Перемогу.

Учні київської спеціалізованої школи № 110 ім. Казимира Гапоненка, яка знаходиться на Деміївці в Голосіївському районі міста Києва підготували концерт для вшанування пам’яті не тільки ветеранів ВВВ, але і всіх Героїв, які полягли за нашу Україну. Діти згадали подвиги ВВВ, вшанували загиблих Небесної сотні, вклонилися бійцям, які повернулися з АТО, заспівали Гімн України і згадали загиблих АТО.

На грудях у дітей сьогодні була червона квітка маку, як символ пам’яті про загиблих у Другій світовій війні, бо вона нагадує нинішньому поколінню про те, що найбільша цінність у світі — людське життя.

Концерт був гарний і важкий одночасно. Вірші, пісні, танці – все це нагадувало, як боляче втрачати друзів і рідних на війні, як знову молоді дівчата, як і 71 рік тому, не дочекавшись своїх коханих одягли чорні хустини, як матерям сняться їх синочки, яких вони ростили не для війни, а для мирного життя.

Ми дякуємо директору Дубовик Ларисі Ігорівні та дітям школи № 110 за концертну програму і чекаємо нової зустрічі з Вами, яка відбудеться дуже скоро на більш радісну тему .

Голосієво, шануймо наших ветеранів та поважаймо один одного.

Ми не маємо права забувати свою історію, тому що народ, який не пам'ятає своєї історії, не має майбутнього!

Після концерту ветерани АТО Голосіївського району та представник центру соціальних послуги сім'ї дітей та молоді Голосіївського району вшанували пам'ять загиблих Великої Вітчизняної Війни і загиблих в Афганістані, поклавши до пам'ятників квіти.


 


Доцент кафедри надійності техніки Герасимчук Ю.А.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook