Профорієнтація кафедри педагогіки триває. Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка

10 травня 2016 року

28 квітня 2016 р. у Київському професійно-педагогічному коледжі імені Антона Макаренка відбулась зустріч зі студентами ОКР Бакалавр.
НУБіП України, Гуманітарно-педагогічний факультет представляли викладачі кафедри педагогіки - Васюк Оксана Вікторівна, Виговська Світлана Володимирівна, Маценко Леся Миколаївна.


До уваги потенційних абітурієнтів було представлено фільми про НУБіП України «Навчайся з ними», «НУБіП – ТОП 10», презентація «Педагогіка вищої школи».

Надана інформація викликала у студентів багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила багатьох бакалаврів. Тож наша зустріч тривала понад запланований час. Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День Університету, запланований на 27 травня, і пообіцяли показати наш університет «в усій красі».


Щиро дякуємо за підтримку і допомогу в організації зустрічі зі студентами директору коледжу - Щербак Ользі Іванівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи - Кондратьєвій Валентині Павлівні, завідувачу відділення «Професійна освіта» - Бєлоусько Аллі Михайлівні.


Варто додати, що плідна співпраця з педагогічним колективом коледжу триває не перший рік. Тож ми сподіваємося на її продовження.

До нових зустрічей!

 

Маценко Л.М.,
доцент кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook