Мітинг-реквієм

6 травня 2016 року

Щороку в травні колективи інституту і коледжу відзначають День Перемоги над нацизмом. Не став винятком і нинішній рік. Сьогодні студенти та викладачі наших навчальних закладів взяли участь у мітингу-реквіємі з нагоди Дня пам’яті та примирення і 71-річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Серед почесних гостей заходу обласний благочинний, митрофорний протоієрей, настоятель собору Всіх Святих, капелан, наш духівник отець Сергій, військовослужбовець 128 гірсько-піхотної штурмової бригади Ігор Кислий, співробітники інституту і коледжу – учасники бойових дій на сході України, ветерани праці, діти війни.

 

 

 

 

 

 

 

 Нині серед нас залишилося дуже мало тих, хто у воєнні роки наближав День Перемоги над нацизмом, хто в той жахливий час зустрічав свою юність, дивлячись в очі смерті на фронті або в тилу, у рабському фашистському полоні.

Ми закликаємо всіх згадати в молитвах Героїв далеких років та подій сьогодення, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять про невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Вітаємо зі святом всіх вас щиро!
Живіть здорові в щасті і в добрі!
Бажаємо усім любові й миру
На нашій рідній і святій землі!
 
Наталія Шевченко
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook