Голосіївська весна. День другий

19 квітня 2016, 15:00
НУБіП України

  На вулиці – справжня весна, у Голосієво стає все тепліше. І все тепліше стає у приміщенні центральної студентської їдальні, котра другий день гостинно приймала учасників фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна», ставши імпровізованим сценічним майданчиком.

     Другий день змагань розпочала творча команда економічного факультету, натхненником і сценаристом якої став старший викладач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Олег Криворот. Завдяки його авторській постановці майбутні економісти намагалися прорубати вікно в Європу, побувавши і в Австрії, і у Франції, і в Греції, і в Німеччині. Шукали вони щастя навіть у потойбіччі («Привіт із потойбіччя» – так назвав один із своїх виступів танцювальний колектив факультету), та знайшли на рідній землі, у дорогому НУБіПі, котрий прославили піснею «Тридцять п’ятий наш фестиваль» на слова того ж Олега Криворота.

     Підхопив естафету змагань факультет інформаційний технологій, котрий по-своєму оригінально представив подорож послів від України по світу у пошуках кращого поєднання української культури та європейського досвіду. Зал був захоплений і вокально-хореографічною композицією «Менуети», і завжди молодим вальсом, і пристрасним ча-ча-ча, і уривком з балету «Есмеральда», і переспівами Rammstein, і «Човном» на слова Івана Франка. Та особливо підкорили глядачів вже відомі «зірки» факультету – Антоніна Штика та Віктор Литвин. Вони вже вкотре підтвердили, що завойовані раніше звання «золотого соловейка НУБіП» (Тоня) та містера глядацьких симпатій (Віктор) виправдовують щоразу! 

     А завершував другий фестивальний день факультет землевпорядкування, творчу команду якого цього річ організувала молода, вродлива і талановита справжня душа факультету Катерина Довгань. Ми знову відвідали віденський бал, зачарувались іспанськими красунями та латиноамериканським міксом, заслухались дуетом «Лонд»… А ще зрозуміли: якщо б Alessandro Safina не дозволили виступати у Києві, то його замінив би першокурсник Богдан Любінецький. Зрозуміло, чому боги, які шукали найкращі землі (такою була сюжетна лінія міні-спектаклю), повернули своє обличчя до України.

     «Все – красиво» співали на завершення програм і студенти факультету інформаційних технологій, і факультету землевпорядкування. І справді: все у другий фестивальний день було красиво!

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook