«Голосіївська весна» вже в тридцять п’яте збирає таланти

18 квітня 2016, 15:00
НУБіП України

  18 квітня в університеті розпочалася «Голосіївська весна 2016».
     Щовесни традиційний Міжнародний фестиваль художньої творчості «Голосіївська весна» збирає таланти. Цього року вже в тридцять п’яте! І це ще раз підкреслює популярність цього фестивалю – і серед студентства, і серед викладачів.
     Цілий тиждень університетські аматори представлятимуть на розгляд журі і публіки свої танцювальні, вокальні номери і театральні постановки.

  Відкриваючи ювілейний конкурс, ректор університету Станіслав Ніколаєнко вкотре зазначив про необхідність відновлення навчального корпусу №3, а з ним – і актової зали на шість сотень місць. Це борг ректорату перед студентами, нашими талантами. Військові дії на Сході, а з ними і скрутна фінансова ситуація в державі відтерміновують відбудову корпусу. Разом з тим, відзначив ректор, університету є чим пишатися – це творча, енергійна, запальна і креативна молодь. Станіслав Ніколаєнко виказав упевненість, що цей найцінніший – людський капітал стане фундаментом благополуччя української держави та побажав успіхів усім учасникам дійства.

      Розпочали перший конкурсний день, за традицією, минулорічні володарі Гран-прі – команда факультету ветеринарної медицини.
     Аматори з юридичного факультету представили повноцінну виставу – «Кавказьку полонянку» на український лад. Їхня «Іванко і Марічка» з влучними жартами і цікавими поворотами дуже сподобалась публіці.

     Гарно прийняли і виступ агробіологічного факультету, який підготував кілька вокальних і танцювальних номерів.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook