When the lessons are over

25 квітня 2016 року

     Виховна робота на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей вважається одним з пріоритетів її діяльності та знаходить своє вираження у різних формах і методах, що не обмежуються бесідами та різноманітними кафедральними заходами, а й передбачають відвідування театру, виставок, ярмарків, презентацій, екскурсії містом тощо. Відрадно, що студенти охоче відгукуються на пропозиції своїх викладачів та ба навіть ініціюють такі заходи.

Так, цього тижня студенти першого курсу факультету землевпорядкування мали змогу стати учасниками кількох подій, що відбулися як в університеті, так і за його межами. Передусім йдеться про семінар, традиційно організований в НУБіП видавництвом  Cambridge University Press Cambridge та English Language Assessment. Студенти ознайомилися з особливостями написання есе для складання кембриджських іспитів, критеріями оцінювання письмових завдань і типовими помилками, що, безперечно, стане їм в пригоді у майбутньому.          

Усіх охочих відсвяткувати День англійської мови, проголошений ООН 23-го квітня, гостинно запрошували до America House Kyiv, а саме – потренуватися у написанні простих віршів англійською, зіграти в гру «Бінго»,  поспілкуватися з носіями мови й дізнатися про їх враження від подорожей світом, про те, як відзначають День Землі в Америці й узяти участь у веселому екологічному квізі й мовних іграх, що сприяють зміцненню комунікативних навичок і вмінь.                                                             

   Також студенти долучилися до проекту «Нова музика. Діалог без меж», що його організували учасники польсько-українського ансамблю сучасної музики «Neo Temporis Group» з метою зміцнення міжкультурних зв’язків і пропаганди музичної співтворчості у сучасному форматі. Концерт, у якому прозвучали твори композиторів Польщі та України, відбувся в Будинку освіти і культури «Майстер Клас».

На завершення цього насиченого подіями тижня майбутні землевпорядники відвідали виставку пленерних робіт Алли Юрковської «Смарагдова бесідка» й отримали справжню естетичну насолоду від споглядання картин та етюдів, у яких художниця намагалася за допомогою пензля передати кришталь ранку й полуденну спеку літнього саду.                                                                                                                                                                             

Сповнені позитивних емоцій та вражень, першокурсники зі свіжими силами розпочнуть новий навчальний тиждень і, сподіваюся, ще старанніше вивчатимуть англійську мову, яка сьогодні є тим ключиком, що відчиняє двері всім, хто прагне подорожувати світом, встановлювати міжнародні контакти, розширювати власні обрії.

К.філол.н., ст. викладач Ю.О. Дем’янова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook