Студенти факультету конструювання та дизайну і аспіранти кафедри конструювання машин і обладнання відвідали практичний семінар «День молодого інженера»

19 квітня 2016, 20:00

       Студенти факультету конструювання та дизайну і аспіранти кафедри конструювання машин і обладнання 19 квітня 2016 року у м. Прилуки відвідали практичний семінар «День молодого інженера», який провели Компанія New Holland Agriculture, асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція «AgriEvent».

    На семінарі була надана можливість студентам та випускникам факультетів конструювання та механізації ВНЗ України отримати доступ до високоефективної та сучасної техніки New Holland та побачити її у роботі. Семінар проходив у форматі вільного спілкування. Олександр Суханов, керівник відділу маркетингу NewHollandAgriculture, розповів про модельний ряд комбайнів NewHolland, Віталій Каплюк, продакт-менеджер NewHolland Agriculture розповів про сучасні сільськогосподарські трактори, а Микола Чорнонос, спеціаліст зі системи точного землеробства NewHolland Agriculture, розповів про «Інтернет речей з NewHolland»

 
 
На фото з ліва та з права студенти факультету конструювання та дизайну
Давид Кузнюк та Михайло Кузьменко, а по середині Микола Чорнонос,
спеціаліст зі системи точного землеробства NewHolland Agriculture
 
 

   Після проведення теоретичної частини, семінар перемістився на виробничі потужності Індустріальної Молочної Компанії (МТС Відділення смт. Мала Дівиця). Там було продемонстровано техніку NewHolland у роботі та проведене практичне заняття: Практичний огляд техніки NewHolland та особливості сервісної підтримки техніки. 

 
 
На фото з ліва на право студент Давид Кузнюк - студент факультету конструювання та дизайну, Лановлюк Віталій – заступник директора з розвитку бізнесу ТОВ «Агрокім», Олександр Жемойда - Виконавчий директор асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», Крушельницький Віктор - аспірант кафедри конструювання машин і обладнання та Михайло Кузьменко студент факультету конструювання та дизайну.
 
 
 
Віталій Каплюк, продакт-менеджер компанії New Holland Agriculture
розповідає відвідувачам семінару про сучасні трактори.
 
 
 
Керівник відділу маркетингу NewHolland Agriculture
Олександр  Суханов розповідає про модельний
ряд комбайнів NewHolland

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook