«Розкрий свій внутрішній потенціал». Враження про семінар Тоні Роббінса

20 квітня 2016 року

Мені випала нагода відвідати семінар Anthony Robbins «Unleash the power within», який відбувся 7-10 квітня у Лондоні. Ентоні (Тоні) Роббінс (англ. Anthony (Tony) Robbins), - американський письменник, підприємець, що займається темою саморозвитку, оратор-мотиватор, тренер і психолог. Автор бестселерів по лайф-коучингу.

Ентоні Роббінс є визнаним авторитетом в психології лідерства, широко відомий своїми програмами про особистісний розвиток і мотиваційними семінарами.Живі семінари Тоні відвідали 3 млн. людейз більш ніж 80 країн світу, до речі, на семінарі, на якому була присутня і я, навчалося 8 000 учасників із 69 країн. Учнями Тоні Роббінса були президенти, олімпійські чемпіони, мільярдери, члени королівських сімей.А книги і відео/аудіо тренінги вплинули на життя майже 50 мільйонів людей по всьому світу.

У 2007 році журнал «Forbes» помістив його в список «100 найвпливовіших знаменитостей». І дійсно, потужна енергетика, майстерність впливу на величезну аудиторію, відданість улюбленій справі Тоні Роббінса просто вражають, і я впевнена, що жодна людина, що була присутня на цьому трансформаційному заході, не залишилася байдужою.

Які висновки я зробила для себе?
• Відданість улюбленій справі обов’язково приводить до успіху (для мене як викладача кафедри філософії прослідковується паралель з ідеями Сковороди про «сродну» працю).
• Для того, щоб жити життям із пристрастю, як говорить Тоні, необхідно постійно підвищувати свої особисті стандарти, позбутися обмежуючих переконань і страхів невдачі.
• Культивувати у собі вдячність за все, що маєш, замість очікування і концентрації на тому, чого ти ще не досягнув.
• Якість життя - це якість думок і дій, хочеш змінити життя, зміни спосіб думок і рухайся до мети.
• Невпевненість - головна причина бездіяльності. Можна дозволити собі відчувати невпевненість, але необхідно діяти, якщо хочеться щось змінити.
• «Ми» можемо досягти більше, ніж «я» - це і є ключ до процвітання. Перестати бачити тільки своє «я» і не забувати про віддачу – ось девіз дійсно успішної людини.

Книги Тоні Роббінса можна безкоштовно скачати за посиланням: http://tony-robbins-russia.ru/

Дізнатися більше про семінарТоні Роббінса у 2017 році можна тут.


Людмила Сподін,
доцент кафедри філософії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook