НАВЧАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ПОСАДОВИХ ОСІБ НУБІП УКРАЇНИ

11 квітня 2016 року
11 корпус, 333 аудиторія

           З 11 квітня 2016 р. в університеті розпочалася атестація з питань охорони праці посадових осіб НУБіП України. Навчання з охорони праці та відповідну атестацію згідно з п. 3.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» посадові особи підприємства мають проходити один раз на три роки.

Оцінює рівень засвоєння необхідного обсягу знань постійно-діюча комісія з перевірки знань з охорони праці, створена на підставі наказу ректора НУБіП України від 26 квітня 2014 р. № 484.

Для самостійного вивчення засад охорони праці всім посадовим особам НУБіП України буде роздано «Посібник для самостійного навчання з охорони праці у схемах, таблицях і графіках» (К.: Видавничий центр НУБіП України. – 2014. – 132 с.).

Першими склали іспит з охорони праці посадові особи механіко-технологічного факультету – декан Я.М. Михайлович, його заступники, завідувачі кафедр та завідувачі лабораторій. Перед атестацією вони продивилися навчальні фільми з пожежної безпеки, безпеки роботи на комп’ютерах, під час роботи з хімічними речовинами і виконання польових механізованих робіт та ін.

Після затвердження головою комісію протоколу іспиту посадові особи, які його склали, отримають відповідні посвідчення.

 

Завідувач кафедри охорони праці

та інженерії середовища                                          О.Войналович

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook