Поглиблення компетенцій викладачів кафедри аграрного консалтингу та сервісу у підготовці грантових заявок

7 квітня 2016 року
НУБіП України

     6 квітня завершив свою роботу науково-практичний семінар «Участь української сторони в європейських грантових програмах», організований ННІ післядипломної освіти, участь у якому взяли викладачі кафедри професор Тетяна Кальна-Дубінюк та доцент Ірина Кудінова. Його учасників – викладачів із нашого та інших вишів – привітала директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць. За її словами, інститут узяв на себе місію зробити інформацію про гранти доступною для кожного і, найголовніше, відкритою.

        Робота семінару була дуже інтенсивною: три дні з 1300 і до 1800 учасники знайомилися з загальними правилами участі в міжнародних грантових програмах, особливостями різних конкурсів в рамках двох найбільших європейських програм – «Горизонт-2020» та «Еразмус+», брали участь у практичних майстер-класах щодо пошуку потрібної інформації на порталі учасника «Горизонт 2020», заповнення заявки грамотною англійською мовою і психологічної готовності до реалізації творчого потенціалу при підготовці гранту.


     

 

 

 

 

 

     По закінченню семінару його учасники отримали сертифікати міжнародного зразка, наявність яких підтверджує їх прагнення поглиблювати свої компетенції у підготовці грантових заявок, вдосконаленні мовної практики, участі в програмах стажування та обміну для пошуку наукових партнерських контактів.

 

Ірина Кудінова

доцент кафедри аграрного

консалтингу та сервісу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook