Профорієнтаційна робота не припиняється

8 квітня 2016 року

    Уже втретє в цьому році відбулася зустріч старшого викладача кафедри Поліщук Ліни Володимирівни з учнями старших класів еколого-природничого ліцею № 116. Цікаво було дізнатися про враження, настрої та плани майбутніх абітурієнтів після відвідування заходів, що проводилися 12 березня, на День відкритих дверей університету. Як завжди, учні ліцею побували майже на всіх факультетах, включно з гуманітарно-педагогічним, та виявили неабияку зацікавленість і допитливість при обговоренні з викладачами особливостей навчального процесу.

Хочеться висловити щиру подяку директору ліцею – Алейніковій Валентині Борисівні, яка постійно заохочує учнів до відвідування таких заходів та сприяє спілкуванню викладачів нашого університету з учнями, піклуючись про майбутнє своїх вихованців та правильне їх професійне самовизначення.
Значний профорієнтаційний вплив на вибір ліцеїстів саме нашого закладу мали зустрічі минулорічного випускника цього ліцею, а нині студента І курсу лісогосподарського факультету, Бабія Івана, залученого кафедрою до цієї роботи, який переконливо, з власного досвіду, розповідав про переваги навчання в університеті.
Незабаром у випускників та їх батьків розпочнеться найбільш хвилююча пора. Отже побажаємо їм правильного життєвого вибору та успішного складання іспитів ЗНО.
Ст. Викл. Поліщук Л.В.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook