Профорієнтаційна робота кафедри у Чернігівській області

31 березня 2016, 10:00

Абітурієнт  УСГА 1983 року, кримський суспільно-политичний діяч, доцент кафедри економічної теорії Добровольський Олександр Владиславович зустрічався  з учнями випускних класів української школи-гімназії та школи ім. Шевченка міста Мени, Чернігівської області.

  

Під час зустрічей науковець розповів про суспільно-політичне життя в країні, поділився своїм багатим життєвим досвідом керівництва банками, біржею, податковою адміністрацією Криму, спілкуванням з відомими політиками та господарськими діячами та науковою роботою. З погляду фахівця з економічної теорії розповів про перспективи розвитку суспільства та національної економіки.

Учні з увагою вислухали інформацію про можливість навчатися за багатьма напрямками в одному з провідних вузів України – Національному університеті біоресурсів і природокористування України  (НУБіП) та з захопленням сприйняти інформацію про Київ та Голосієво – зелений район столиці, де розташований Вуз. Розповідь про політику ректорату, навчально-технічну базу, соціально-побутові умови  та учбовий процес, зацікавила багатьох майбутніх студентів, які на сьогодні стоять перед важливим у своєму житті вибором - вибором професії. У ході виступів науковець відповів на запитання учнів, а по закінченні мав цікаві зустрічі з адміністраціями та викладачами шкіл. 

Доцент кафедри економічної теорії
Добровольський О.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook