Профорієнтаційна робота триває!

8 квітня 2016 року

      25 березня 2016 року асистент кафедри овочівництва НУБіП України Матвієнко Андрій Іванович провів профорієнтаційну роботу з учнями 11 класів ЗОШ I-III ступенів Бобровицького району, Чернігівської області.
Поняття «профорієнтація» здається зрозумілим кожному, хто ознайомиться з ним навіть вперше – це орієнтація учнів на ті або інші професії.

      Правильний і свідомий вибір професії та навчального закладу — це моральне задоволення, висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії — точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів.

       Під час зустрічі Матвієнко А.І. ознайомив майбутніх абітурієнтів щодо перспектив навчання в НУБіП України. Проінформував про спеціальності, які можна здобути навчаючись на базі університету, особливо на агробіологічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Зацікавила учнів інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном.
Випускники намагались більше дізнатись про фах який вони можуть отримати під час навчання, їх переваги на ринку праці та місця майбутнього працевлаштування.

      Матвієнко А.І. розповів про власний досвід вибору навчального закладу та переваги навчання як в НУБіП України загалом та на Агробіологічному факультеті зокрема. Було акцентовано також увагу на зазначенні пріоритетності спеціальностей. Учням було роздано інформаційні буклети про факультет та роботу кафедри.

Андрій Матвієнко,
к.с-г.н., асистент кафедри овочівництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook