Сучасні заклади освіти. World Edu.

29 березня 2016 року

 17 березня студенти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Управління навчальними закладами» разом з куратором доцентом Омельченко Людмилою Миколаївною відвідали Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти. World Edu».

Магістранти мали нагоду ознайомитися з особливостями професійної підготовки у вітчизняних та зарубіжних освітніх закладах, взяти участь у круглих столах, вивчити особливості організації науково-практичних конференцій та семінарів, поспілкуватися з колегами-управлінцями. Особливу увагу привертали експозиції, що пропонували інноваційні технічні засоби навчання, інтерактивні методики викладання мовних курсів.

Також студенти мали змогу взяти участь у майстер-класах:

·        із вишивання,

·        петриківського розпису,

·        декупажу.

Позитивними емоціями, почуттям гордості переповнилися студенти, підійшовши до експозицій рідного університету – НУБіП України, тому виникло бажання «залишити цю мить у вічності» – сфотографуватися напам’ять.

Корисною виявилася й інформація про можливості професійного стажування за кордоном. Також студенти мали нагоду поцікавитися наявністю вакансій у ВНЗ, декого навіть запрошували на роботу по завершенню магістерських програм.

Також магістранти спілкувалися з представниками освітніх видавництв, що пропонували навчально-методичну літературу, цікавилися запитами студентів, пропонували взаємодію.

Участь у подібних виставках – це один зі способів розширення власного світогляду, переоцінки власних можливостей, нагода налагодити співпрацю з колегами з інших навчальних закладів.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook