Довгоочікувана подія!!!

4 квітня 2016 року

 29 березня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.07 у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся захист кандидатської дисертації асистента кафедри теплоенергетики Антипова Евгена на тему: «Система комплексного енергозабезпечення споживачів із застосуванням альтернативних джерел та комбінованих акумуляторів енергії».


Актуальність та практичну значимість роботи підкреслили у своїх виступах і науковий керівник д.т.н. Горобець В.Г. , і офіційні опоненти: д.т.н., професор, член-кореспондент НАНУ Снєжкін Ю. Ф.  та к.т.н., с.н.с. Герасимчук Ю. В., а також старійшина Ради професор Драганов Б.Х..

Директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, голова спецради професор Козирський В.В. у своєму виступі зазначив, що Євген Антипов прийшов до нас на 3-й курс, і виріс від студента до викладача, проявляючи як схильність, так і спроможність виконувати наукові дослідження.


Спецрада одноголосно проголосувала за присудження Антипову Є.О. звання кандидата технічних наук за спеціальністю 05.09.03 – електротехнічні комплекси та системи.
Вітаємо нашого колегу із успішним захистом та бажаємо йомй успіхів у подальшій професійній діяльності!

Доцент кафедри теплоенергетики НУБіП України О.В. Шеліманова

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook