Факультет ветеринарної медицини запросив на навчання випускників Млинівського державного технолого-економічного коледжу

4 квітня 2016 року
смт Млинів Рівненської області

Заступник декана факультету ветерианрної медицини, доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин НУБіП України Данілов Василь Бенедиктович 30 березня 2016 року провів профорієнтаційну роботу у Млинівському державному технолого-економічному коледжі Рівненської області щодо вступу у 2016 році на навчання до НУБіП України і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина».
Керівництво навчального закладу разом із студентами 4 курсу із задоволенням провели таку зустріч, оскільки доц. Данілов В.Б. є випускником 1981 року даного коледжу.У зустрічі прийняли участь студенти випускного курсу у кількості 58 осіб та викладачі відділення.

У рамках профорієнтаційної роботи проведена зустріч із директором коледжу Яцкевичем В.Р., заступником директора з навчальної роботи  Йосенко М.М. та провідними фахівцями відділення ветеринарної медицини.

Данілов В.Б. представив презентацію про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини, були роздані буклети з правилами прийому до НУБіП України і роз’яснені усі положення вступу, і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина» у відповідності до вимог нової редакції «Закону України про вищу освіту», газету «PUNCTUM OPTIMUM», яку готують студенти факультету, буклети факультету та університету, календарики тощо.

Під час свого виступу доц. Данілов В.Б. особливий акцент зробив на перевагах навчання в НУБіП України і зазначив, що набір на базі молодшого спеціаліста буде відбуватись за освітнім ступенем «Магістр», а також на складові у підготовці фахівців спеціальності «Ветеринарна медицина». Перш за все – це кадровий потенціал (професорсько-викладацький склад), який на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України найпотужніший у порівнянні з іншими факультетами ветеринарної медицини України і налічує 32 професори (з них 1 – Герой України, 6 академіків та членів-кореспондентів НАН та НААН України), більше 50 доцентів. Друге – це навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу та практична підготовка, яка на факультеті ветеринарної медицини на досить високому рівні. Викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України є авторами більшості підручників, посібників та монографій, які видаються під грифом Міністерства освіти і науки України. В структурі університету є чотири навчально-дослідні господарства, де студенти проходять практичну підготовку. Можливість стажування та проходження практичної підготовки за кордоном також надається. Третє – це культурно-виховна та спортивно-масова робота, яка в НУБіП України та факультеті ветеринарної медицини на найвищому рівні. Студенти факультету ветеринарної медицини постійно займають перші та призові місця у спортивних змаганнях та творчих конкурсах (Краса НУБіП України, «Голосіївська весна» тощо).

За попередніми даними близько 15 осіб планують вступати на факультет ветеринарної медицини в НУБіП України.

Крім цього, директор коледжу Яцкевич В.Р. запросив доц. Данілова В.Б. відвідати Млинівський краєзнавчий музей, який розташований на території коледжу, племінну бджолину пасіку та Музей історії Млинівського державного технолого-економічного коледжу.

Рішенням педагогічної ради коледжу фотографія доц. Данілова В.Б. найближчим часом буде розміщена у рубриці Музею «Наша гордість».

Завідувач кафедри фізіології, патофізіології

та імунології тварин В. Карповський


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook