Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського факультету аграрного менеджменту

1 квітня 2016 року

 З метою донесення до майбутніх абітурієнтів детальної інформації про НУБіП України, його переваги та всі можливості, які відкриваються перед студентами Університету, як одного із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, напередодні дня відкритих дверей в Університеті к.е.н., доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Гогуля Ольга Петрівна відвідала Богуславські ЗОШ I-III ступенів № 1, 2, 3 (м. Богуслав, Київська обл.) та зустрілася з учнями і педагогічними колективами навчальних закладів.

Під час презентації школярам було надано детальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України: його історію, географію розташування, організаційну структуру, професорсько-викладацький склад тощо. Ознайомлено з особливостями освітньої, культурно-виховної, науково-дослідної, інноваційної, навчально-виробничої діяльності Університету. Пояснено суть ступеневої підготовки фахівців, акцентовано увагу на різноманітності спеціальностей підготовки за ОС «Бакалавр» і «Магістр», можливостях навчання та стажування за кордоном, що викликало особливу цікавість.
Випускників було проінформовано про діяльність кафедри військової підготовки та кафедри фізичного виховання, про широкі можливості розвивати свої таланти любителям спорту, хорового, танцювального, музичного та театрального мистецтв.
Школярів було ознайомлено з умовами вступу до НУБіП України на 2016-2017 навчальний рік та роздано відповідний інформаційний матеріал, а також буклети з відомостями про Університет, зокрема факультет аграрного менеджменту.
У ході бесіди випускники отримали відповіді на запитання щодо окремих процедур вступної кампанії, умов проживання у студентських гуртожитках, харчування, відпочинку, забезпечення та доступу до Інтернет-мережі тощо.
Окремо було акцентовано увагу на можливостях навчання старшокласників на підготовчих курсах в університеті та перевагах для абітурієнтів після їх успішного закінчення.
Директорам шкіл було вручено кольоровий постер для розміщення на шкільній дошці оголошень, а також інформаційні буклети, календарі та листівки з інформацією про НУБіП України та факультети.
Для інформування жителів Богуславського району про НУБіП України, в двох випусках районної газети «Вісті Богуславщини» було розміщено оголошення про прийом на навчання до Університету, подано офіційні контакти та перелік спеціальностей підготовки фахівців.
 
 

Гогуля Ольга Петрівна,  к.е.н., доцент кафедри

менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook