На гуманітарно-педагогічному факультеті презентовані освітні програми в Сполучених Штатах Америки

3 березня 2016 року

 2 березня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся Міжнародний науково-практичний семінар для студентів і аспірантів на тему «Різні можливості спонсорування освітніх програм в США», який було проведено за ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету та активної підтримки кафедри романо-германських мов і перекладу НУБіП України.

Розпочав семінар декан гуманітарно-педагогічного факультету, доктор філологічних наук, професор Василь Шинкарук, який у своїй доповіді «Важливість вивчення англійської мови в НУБіП України», наголосив на необхідності підвищення якості навчання в університеті, залучаючи Американські Ради в Україні, Регіональний офіс з викладання англійської мови Посольства США в Україні, Центр Кембриджського університету з оцінювання рівнів володіння англійської мови. 
На семінар була запрошена Наталя Еттен, директор консультативного центру “Education USA” в Американських Радах з міжнародної освіти. Вона ознайомила присутніх із різними можливостями отримання освіти у вищих навчальних закладах США.
          
Семінар проведено англійською мовою. Слухачі виявили високий рівень практичного володіння іншомовною компетентністю, що було доведено ґрунтовними питаннями, жвавим диспутом та цікавим діалогом в аудиторії.
Наталя Арістова,
доцент кафедри
романо-германських мов і перекладу
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook