На засіданні кафедри розглянули питання навчальної, наукової, методичної та організаційної роботи

23 березня 2016, 14:19

14 березня 2016 року відбулося чергове засідання кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого, на якому розглядалися важливі питання навчальної, наукової, методичної та організаційної роботи.
Проф. Томчук В.А., проф. Грищенко В.А. та доцент Цвіліховський В.І. озвучили інформацію, щодо ситуації з допусками до заліку з дисципліни «Ветеринарна клінічна біохімія» у студентів 4 курсу ФВМ. Професор Калачнюк Л.Г. доповіла про результати складання додаткового іспиту з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної та колоїдної хімії» студентами-боржниками.
Завідувач кафедри, професор Томчук В.А. надав співробітникам розгорнуту інформацію про наукові міжнародні та всеукраїнські конференції, які будуть проводитись у 2016 році, як для студентів так і викладачів.
Доцент Цвіліховський В.І. розповів про створення на базі кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Міжкафедральної навчально-наукової лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень.
В робочому порядку було обговорено такі важливі питання як профорієнтаційна робота, яка проводиться кафедралами у відповідності з розробленим графіком; стажування співробітників кафедри на підприємствах та у наукових установах відповідного профілю; роботу кафедри щодо наповнення коштами позабюджетного фонду університету у 2016 році; виконання аспірантами кафедри своїх індивідуальних планів підготовки.
Особливу увагу проф. Томчук В.А. приділив стану розроблення науково-педагогічними працівниками кафедри електронних навчальних курсів дисциплін, викладання яких забезпечує кафедра, їх розміщення на платформі MOODLE та апробацію.

 

Арнаута О.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook