Профорієнтація на факультеті аграрного менеджменту продовжується

23 березня 2016, 10:01

Профорієнтація на факультеті аграрного менеджменту продовжується

 

На факультеті аграрного менеджменту постійно займаються профорієнтаційною роботою. З метою формування особистісних якостей до цієї роботи приєднуються і студенти. Будуючи виховну роботу з групою, доцент кафедри економічної теорії Гаврилюк В.П. залучає студентів до соціально-значущих видів діяльності. Постійно проводить з ними різноманітні заходи, обговорює наболілі теми сьогодення, такі як національно-патріотичне виховання, календар пам’ятних дат і свят. Все це проводиться з метою виконання основного завдання наставника – сформувати колектив групи.

Так і на цей раз профорієнтаційна робота кафедри націлена на зацікавлення абітурієнтів та студентів вести активний науковий і творчий пошук, актуалізувати існуючі знання та вміння, адже це характерна риса розвитку суспільства і країни інноваційним шляхом.

Студенти четвертого курсу сьомої групи напряму підготовки «Менеджмент» Аліна Сапатова, Тетяна Липницька та Ольга Лукашевич продовжують знайомити з можливостями навчання на факультеті випускників шкіл міста Києва. Вони відвідали ЗОШ № 132 Голосіївського району. Учням 11-го класу розповіли про спеціальності, за якими готують майбутніх фахівців, студентське життя та продемонстрували відеоролик про факультет. Також було надано інформацію щодо широких міжнародних зв’язків факультету із навчальними та науковими закладами США, країн Європейського Cоюзу, Вишеградської четвірки та СНД. Пояснили які у них будуть можливості участі у міждержавних програмах, конференціях, навчанні та стажуванні у провідних університетах, наукових центрах цих країн. Наголошено увагу на проходженні виробничих практик в багатьох країнах світу, зокрема Великобританії, Німеччині, Нідерландах, Данії, та інші.

Про зацікавленість потенційних абітурієнтів свідчили численні запитання про кафедри, стипендії, конкурсні предмети, навчання на військовій кафедрі тощо. На завершення майбутнім вступникам було надано буклети про університет і факультет аграрного менеджменту та щире запрошення відвідати НУБіП України.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook