НУБіП України отримав диплом Гран-прі "Лідер вищої освіти України"

17 березня 2016 року

     Сьогодні у Київському палаці дітей та юнацтва проходить Сьома міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти 2016"Виставка відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. У роботі виставки беруть участь багато зарубіжних та вітчизняних навчальних закладів. 

     На урочистому відкритті виставки за участю президента НАПН України Василя Креміня відбулось нагородження переможців виставки серед навчальних закладів. За показниками освітньої, наукової, організаційно-виховної та навчально-методичної діяльності НУБіП України визнано Лідером вищої освіти України, що підтверджено дипломом Гран-прі, який від імені університету отримав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

     На виставковій експозиції університету представлена рекламно-інформаційна продукція: каталоги навчальних планів і програм підготовки Бакалаврів і Магістрів (українською та англійською мовами), буклети факультетів та ННІ, інформаційні матеріали для вступників на програми підготовки фахівців освітніх ступенів Бакалавр та Магістр на 2016 рік. 

 

Запрошуємо науково-педагогічних працівників університету, студентів, вступників відвідати
Сьому міжнародну виставку "Сучасні заклади освіти 2016" і експозицію НУБіП України!

 

Дмитро Мотринчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook